11. Nonnen- Treppen- Sprint am 29.09.2018 in Jonsdorf

Please fill out the form completely. All fields marked with * are mandatory. Once completed the registration process, you will automatically receive an e-mail to confirm the reported data. In case of errors, please repeat your application. The latest data received are considered.

Startgruppe (performance) von 1 (schwach/ low) bis 4 (stark/ strong)
Bitte wählen Sie aus, ob die Meldung normal in der Altersklasse oder abweichend davon für den Hauptlauf erfolgen soll (Please select if you want to paricipate according to your age group or in the main competition)
Altersklasse (age group)
Hauptlauf (main competition)