43. Bergsteiger-Crosslauf (Walter-Thomas-Lauf) am 21.10.2017 in Jonsdorf

Please fill out the form completely. All fields marked with * are mandatory. Once completed the registration process, you will automatically receive an e-mail to confirm the reported data. In case of errors, please repeat your application. The latest data received are considered.

Bitte wählen Sie die gewünschte Streckenlänge aus (Please select your distance)
800 m (bis AK 8)
2 km (AK 9 bis AK 11)
4 km (AK 12 bis AK 14 und AK >60)