13. Oberlausitzer MTB-Marathon - 3.Einzelzeit-Berg-Distanz-Rennen am 27.08.2017 in Jonsdorf

Please fill out the form completely. All fields marked with * are mandatory. Once completed the registration process, you will automatically receive an e-mail to confirm the reported data. In case of errors, please repeat your application. The latest data received are considered.

Die Meldung für die Mannschaftswertungen laut Ausschreibung erfolgen am Wettkampftag mit einem gesonderten Meldeformular.

The registration for the team competition is only possible on race day with a separate entry form.

Bitte wählen Sie die gewünschte Streckenlänge aus (Please select your distance)
50 km (nur männlich/ male only)